Škola odbojke Volley Trend

Odbojkaški klub Volley Trend vrši upis dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 14 godina u školu odbojke. Treninzi se održavaju u tri velike sportske hale koje poseduju po dva odbojkaška terena. Jedna sportska hala se nalazi na Dorćolu, S.C. DYNAMIC – Dunavska 62, treninzi se održavaju utorkom od 19.00-20.00 časova, četvrtkom od 19.00-20.00 časova i subotom od 09.00-10.00 časova. Druga sportska hala se nalazu u Braće Jerković 119A, S.C. SPORT EKO, treninzi se održavaju svakog ponedeljka, srede i petka u terminima od 19.30-20.30 časova. Treća hala je hala škole 20. Oktobar. treninzi se održavaju u sledećim terminima: četvrtak 20.15-21.15h , subota 16-17h i nedelja od 16-17h. Odlučili smo se da deci pružimo vrhunske uslove za treninge, tri predivne tople sportske hale, nove lopte, korpe i sve ostale rekvizite koji su potrebni za održavanje treninga. Roditelji koji dovode svoju decu na trening imaju dovoljno mesta za parking a vreme mogu provesti u prijatnom ambijentu.

Znamo da su deca naše najveće blago i treba im posvetiti veliku pažnju da bi postali uspešni ljudi kao i uspešni sportisti. Mišljenja smo da nije dovoljno da se deca bave samo fizičkom aktivnošću, već je mnogo bitno u kojim uslovima treniraju, kako treniraju i ko ih trenira. Naš glavni cilj je da obučimo decu odbojkaškim veštinama u uzrastu od 7-14 godina. Pored toga, akcenat smo stavili i na pedagoške aspekte, decu učimo dobrom ponašanju, obavezama i disciplini. Put do uspeha je dug i veoma težak, te je stoga saradnja izmedju roditelja i trenera jedna od bitnih karika na putu do uspeha. Odbojkaški klub Volley Trend vode iskusni i provereni stručnjaci na celu sa Željkom Šćepanovićem i njegovim saradnicima.

Željko Šćepanović je diplomirani sportski trener, bivsi trener pionirske reprezentacije Srbije, sa preko 25 godina proverenog trenerskog iskustva, posebno u radu sa mladjim kategorijama. Sa mnogo uspeha je radio u odbojkaškim klubovima Lazarevac, Kolubara, Obilić, Partizan-Vizura. Osvajač je mnogih trofeja i medalja sa mlađim kategorijama. Pod njegovim rukovodstvom su trenirale mnoge bivše i sadašnje reprezentativke.

Deco, dođjite da u zdravoj sredini osetite sportski duh i da zajedno sa vašim vršnjacima uživate u čarima odbojke. Uz druženje i igru i posvećenost treninzima ubrzo ćete se takmičiti, putovati i osvajati medalje.

Poziv upućujemo i roditeljima da bi se uvidom u naš rad uverili da im deca treniraju u zdravoj socijalnoj sredini, da o njima brinu iskusni stručnjaci koji će ih uvesti u svet odbojke i sa kojima će zajedno osetiti sportski i takmičarski duh.